Melde flytting Posten

Raskt og enkelt melde flytting til Posten på nettet. Med en flyttemelding vil alle dine leverandører, bedrifter og kontakter i løpet av kort tid bli oppdatert på din nye adresse. Du mottar en samlet Flyttemelding til Posten og Folkeregisteret hos oss. Sjekk ut den enkle fremgangsmåten på vår hjemmeside.
1. Fyll ut flytteskjema
2. Velg mottakere
3. Send inn flytteskjema
ℹ︎
Etter folkeregisterloven § 6-1 har man plikt til å melde flytting hvis man flytter til en annen kommune. Flyttemelding må sendes innen åtte dager etter flyttingen.
1Addresse
  2Personlig informasjon

  Tjenesten koster kr 399,- som belastes ditt mobilabonnement ved fullføring av tjenesten.

  Ved å fullføre adresseendringstjenesten får du:
  • Send flyttemeldingen til ubegrenset antall mottakere.

   Søk, velg å legg til fra over 600,000 bedrifer. Spar masse tid ved å sende kun en flyttemelding.

  • Flytteskjema til Folkeregisteret direkte utfylt med dine data.

   Du vil motta en epost med direkte utfylt skjema for flyttemelding til Folkeregisteret. Husk at du og er pliktig til å melde flytting til Folkeregisteret.

  • Send flyttemeldingen til ubegrenset antall mottakere.

   Søk, velg å legg til fra over 600,000 bedrifer. Spar masse tid ved å sende kun en flyttemelding.

  Så enkelt er det:

  • Legg inn adresser og informasjon om deg

   Sett i gang ved å fylle ut skjemaet for å melde flytting.
  • Velg mottakere av flyttemelding din

   Velg de mottakerne du ønsker å melde flytting til.
  • Send flyttemeldingen

   Fullfør registrering og flyttemeldingen sendes automatisk til mottakerne.

   Ferdig skjema til folkeregisteret sendes til din epost.
  4
  Gjennomsnittlige
  leverandørbytter
  5,000 +
  Fornøyde
  kunder
  8
  Flyttemeldinger
  spart

  Hvordan gi beskjed til Posten om adresseendring

  Få posten til riktig adresse

  Ved å melde flytting til Posten Norge blir viktige brev og pakker automatisk sendt til riktig adresse. Dersom du skal flytte eller leie en postboks er det viktig å opplyse om dette dersom du ønsker posten sendt dit. Brev som sendes gjennom Posten blir automatisk videresendt gratis til din nye adresse i to måneder. Ønsker du en lenger periode enn dette er det fullt mulig mot et pristillegg på Posten sin hjemmeside. Vær oppmerksom på at det kan ta inntil to virkedager ekstra før post som videresendes kommer frem. Når det gjelder videresending av post kan du velge mellom alt fra standard 2 måneder til 14 måneder.

  Kan posten bli videresendt til utlandet?

  I utgangspunktet blir post sendt til utlandet med ettersending, men det finnes allikevel noen begrensninger. Når det gjelder pakker kan dette ikke ettersendes automatisk grunnet krav om tolldeklarasjon. Dersom du har varig adresseendring, vil blader og aviser ikke bli videresendt. Derfor er det viktig å melde fra til leverandør om ny adresse. Dersom brev og pakker blir sendt til gammel adresse når ettersendingsperioden er over, vil dette bli sendt i retur til mottaker. Derfor er det viktig å informere leverandører og selskaper om din adresseendring.

  Rask og enkel flyttemelding hos oss

  Det er ikke alle som henter ut opplysninger fra Folkeregisteret. Det er hovedsakelig banker, offentlige etater som NAV, Lånekassen, Skatteetaten og mobilleverandører for å nevne noen. En rekke andre selskaper og leverandører henter ikke nødvendigvis ut opplysninger herfra. Derfor har vi gjort det enkelt for deg med en samlet flyttemelding som informerer samtlige du ønsker om din adresseendring. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på hjemmesiden. Du vil raskt motta et ferdig utfylt flyttemelding skjema som sendes til Folkeregisteret og Posten.

  Endre adresse hos Posten Norge

  Det er forskjell på postadresse og bostedsadresse. Dersom du skal endre førstnevnte er det Posten Norge som skal kontaktes for at du skal få brev og pakker levert til riktig adresse. Dersom du skal endre bostedsadresse er det Folkeregisteret som skal varsles. Mange har gjerne postadresse og bostedsadresse på samme sted, men det finnes likevel mange unntak. Kanskje har du en postboks der du ønsker få tilsendt brev og pakker? Dersom denne adressen endres, er det viktig å gi beskjed.

  «Vi gjør hverdagen enklere og verden mindre»

  Posten Norge er et statlig, heleid aksjeselskap som fungerer som leverandør som kan møte statens behov for landsdekkende posttjenester. Deres visjon er «Vi gjør hverdagen enklere og verden mindre». Som et tilbud til det norske folk leverer Posten pakker og brev til privatperson i hele Norge. Når det gjelder Bring er dette tilbudet til det nordiske markedet. Med Bring får du løsninger for bedriftskunder i Norden og privatkunder utenfor Norge. Posten har et hjemmemarked som består av terminaler på 38 ulike steder i både Norge, Sverige, Finland og Danmark med hovedkontor i Oslo.