Meld flytting til Posten i Norge på nett

Fyll ut én enkelt flyttemelding og meld fra til alle selskaper og organisasjoner du er medlem hos. Få også ferdigutfylte dokumenter til posten og folkeregisteret.
1. Fyll ut flytteskjema
2. Velg mottakere
3. Send inn flytteskjema
ℹ︎
Etter folkeregisterloven § 6-1 har man plikt til å melde flytting hvis man flytter til en annen kommune. Flyttemelding må sendes innen åtte dager etter flyttingen.
1Addresse
  2Personlig informasjon

  Tjenesten koster kr 399,- som belastes ditt mobilabonnement ved fullføring av tjenesten.

  Ved å fullføre adresseendringstjenesten får du:
  • Send flyttemeldingen til ubegrenset antall mottakere.

   Søk, velg å legg til fra over 600,000 bedrifer. Spar masse tid ved å sende kun en flyttemelding.

  • Flytteskjema til Folkeregisteret direkte utfylt med dine data.

   Du vil motta en epost med direkte utfylt skjema for flyttemelding til Folkeregisteret. Husk at du og er pliktig til å melde flytting til Folkeregisteret.

  • Send flyttemeldingen til ubegrenset antall mottakere.

   Søk, velg å legg til fra over 600,000 bedrifer. Spar masse tid ved å sende kun en flyttemelding.

  Så enkelt er det:

  • Legg inn adresser og informasjon om deg

   Sett i gang ved å fylle ut skjemaet for
   adresseendring.
  • Velg mottakere av flyttemeldingen din

   Velg de mottakerne du ønsker at skal motta
   informasjon om at du har flyttet.
  • Send flyttemeldingen

   Fullfør registrering og flyttemeldingen sendes
   automatisk til mottakerne.

   Ferdig skjema til folkeregisteret sendes til din epost.
  4
  Gjennomsnittlige
  leverandørbytter
  3,000 +
  Fornøyde
  kunder
  9,000
  Flyttemeldinger
  sent

  Melde flytting til posten

  Historisk om Posten Norge

  Posten er et norsk statlig konsern som driver transport innenfor flere ulike områder som blant annet pakker, gods og spesialtransport for oljeindustrien. De leverer både fysiske og elektroniske tjenester og er et av Norges største konsern med virksomhet over hele landet. Siden starten av 2000-tallet har Posten kjøpt opp en rekke ulike selskaper i Norge og Norden som ble samlet under navnet Bring i 2005. Posten sin historie i Norge strekker seg tilbake til 1647. Virksomheten ble opprettet etter press fra ulike forretninger og spesielt fremveksten av byråkratiet i København. Opprinnelig var det bønder som hadde ansvar å transportere post mellom ulike gårder. I 1826 kjøpte Posten to dampskip, noe som resulterte i at forbindelsen til utlandet ble betraktelig bedre. Virksomheten er stadig under utvikling og eies i dag av den norske stat.

  Skal du flytte? Husk adresseendring

  Når du flytter er det viktig å endre adresse hos Posten. De fleste endrer raskt adressen hos Folkeregisteret.no ettersom dette er pålagt å gjøre innen 8 dager etter flytting. Mange tror dermed at adressen automatisk vil bli oppdatert hos Posten når den er endret i Folkeregisteret, men slik er det ikke. Man kan selvsagt benytte seg av en samlet flyttemelding. Dette tilbyr vi på denne siden for å forenkle din flytteprosess og du slipper å melde flytting to ganger ettersom din nye adresse ikke automatisk vil bli registrert hos Posten når du endrer den hos Folkeregisteret. For å endre adresse hos Posten går du inn på Posten.no og følger instruksjonene om hvordan man raskt og enkelt endrer adresse. Du kan også krysse av for å melde flytting både til Folkeregisteret og Posten på denne siden, men da må dette krysses av for. Logg inn med BankID for å oppdatere eller endre din informasjon. Samtlige brev som sendes gjennom Posten vil bli videresendt til din nye adresse gratis i to måneder. Dersom du ønsker å få videresendt post i en lenger periode er dette fult mulig, men må betales for. Vær oppmerksom på at post som videresendes vil bruke to ekstra virkedager på å komme frem til gjeldende adresse.

  En flyttemelding til alt

  Når du flytter er du pålagt å melde flytting til Folkeregisteret.no. I tillegg må du oppdatere din informasjon hos Posten for å få tilsendt post til riktig adresse. Det er ikke slik at alle oppdaterer sin informasjon om deg når du melder flytting i Folkeregisteret. Det er kun de som henter ut opplysninger fra Folkeregisteret som får tilgang til din nye adresseendring. De som benytter seg av dette registeret er blant annet offentlige etater som Skatteetaten, Lånekassen og private aktører som banker. Samtidig er det viktig å være klar over at en rekke andre aktører ikke benytter seg av denne informasjonen og må få informasjon om din adresseendring tilsendt. Det kan være uoversiktlig å vite hvem og hvor man skal melde adresseendring for å forsikre seg om at viktige aktører har tilgang på oppdatert informasjon. Hos oss gjør vi det raskt og enkelt for deg. Fyll inn flyttemelding i skjemaet på siden og vi oppdaterer informasjonen hos både Folkeregisteret.no og Posten.no. På den måten får samtlige av offentlige aktører tilgang til riktig informasjon og du vil få post tilsendt til rett adresse i løpet av kort tid.