Meld Omadressering i Norge på nett

Fyll ut én enkelt flyttemelding og meld fra til alle selskaper og organisasjoner du er medlem hos. Få også ferdigutfylte dokumenter til posten og folkeregisteret.
1. Fyll ut flytteskjema
2. Velg mottakere
3. Send inn flytteskjema
ℹ︎
Etter folkeregisterloven § 6-1 har man plikt til å melde flytting hvis man flytter til en annen kommune. Flyttemelding må sendes innen åtte dager etter flyttingen.
1Addresse
  2Personlig informasjon

  Tjenesten koster kr 399,- som belastes ditt mobilabonnement ved fullføring av tjenesten.

  Ved å fullføre adresseendringstjenesten får du:
  • Send flyttemeldingen til ubegrenset antall mottakere.

   Søk, velg å legg til fra over 600,000 bedrifer. Spar masse tid ved å sende kun en flyttemelding.

  • Flytteskjema til Folkeregisteret direkte utfylt med dine data.

   Du vil motta en epost med direkte utfylt skjema for flyttemelding til Folkeregisteret. Husk at du og er pliktig til å melde flytting til Folkeregisteret.

  • Send flyttemeldingen til ubegrenset antall mottakere.

   Søk, velg å legg til fra over 600,000 bedrifer. Spar masse tid ved å sende kun en flyttemelding.

  Så enkelt er det:

  • Legg inn adresser og informasjon om deg

   Sett i gang ved å fylle ut skjemaet for
   adresseendring.
  • Velg mottakere av flyttemeldingen din

   Velg de mottakerne du ønsker at skal motta
   informasjon om at du har flyttet.
  • Send flyttemeldingen

   Fullfør registrering og flyttemeldingen sendes
   automatisk til mottakerne.

   Ferdig skjema til folkeregisteret sendes til din epost.
  4
  Gjennomsnittlige
  leverandørbytter
  3,000 +
  Fornøyde
  kunder
  9
  Flyttemeldinger
  spart

  Omadressering

  Hva er omadressering av post?

  Når du melder om adresseendring hos for eksempel Folkeregisteret vil det si at du opplyser om en ny adresse. De som henter ut opplysninger fra dette registeret vil dermed oppdatere sin informasjon og sende post til riktig adresse. Det er i midlertidig ikke alle som henter opplysninger fra Folkeregisteret og det kan ta tid for ulike aktører å oppdatere din nye postadresse. Dersom du velger omadressering av post vil posten som var på vei til din gamle adresse allikevel bli sendt til ny og riktig adresse. På Posten Norge sin hjemmeside kan du velge at posten skal sendes til en annen adresse i en begrenset periode, altså midlertidig ettersending av post. Når du melder flytting hos Posten vil din post bli ettersendt til ny adresse i en gratis periode på to måneder. Dersom du ønsker å forlenge denne perioden kan du gjøre det mot å betale et tillegg til posten. Omadressering av post går altså ut på at post som i utgangspunktet skal sendes til din gamle adresse, blir omadressert til ny adresse i Folkeregisteret eller dersom du har lagt inn en alternativ adresse i Posten Norge siden register.

  Hvordan registrere adresseendring

  Når man flytter er man pliktig å sende inn oppdatert informasjon om ny adresse til Folkeregisteret innen 8 dager etter flytting. Når man sender inn flyttemelding til Folkeregisteret vil ikke din adresseendring automatisk bli oppdatert i Posten sine register og tjenester. Det er i hovedsak kun offentlige etater som Skatteetaten, Altinn og banker som henter ut oppdaterte opplysninger fra Folkeregisteret. Dersom du ønsker at Posten skal ettersendes til ny adresse må du derfor bestille omadressering av post hos postens hjemmeside. Da vil du automatisk få ettersendt post gratis i to måneder til ny adresse. På den måten kan du for eksempel hente pakker på post i butikk i nærheten av der du bor, og få tilsendt viktige brev og pakker til riktig adresse. Ved å bestille omadressering av post og brev vil man altså få tilsendt pakker og post til riktig adresse – en enkel måte å forenkle hverdagen på.

  Vi hjelper deg med omadressering

  Det er mye å tenke på når man skal flytte og det kan bli knapt med tid og overskudd til å få gjennomført alt som må gjøres innen ulike tidsfrister. Selve flytteprosessen er en ting, men så skal man i tillegg huske å melde adresseendring til både Folkeregisteret og en rekke ulike aktører og kundeforhold. Vi ønsker å forenkle din hverdag og flytteprosess gjennom å tilby en flyttemelding. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut en flyttemelding og du vil få tilsendt et ferdig utfylt skjema på epost som kan leveres til Folkeregistert og Posten. Vi varsler alle dine kundeforhold om adresseendring. På den måten vil du få hjelp til å ta kontakt med ulike aktører slik at viktig post og pakker blir sendt videre til din nye adresse, postkontoret eller det postmottaket som er i nærheten av der du faktisk bor. Når det gjelder omadressering og etterbestilling av post vil det automatisk bli lagt inn to måneder gratis hos Posten. Ønsker du å omadressere posten over en lengre periode? Alt som går på å omadressere posten må gjøres via Posten Norge sine hjemmesider. Har du flere spørsmål bistår vi gjerne og hjelper deg gjennom våre tjenester. Vårt mål er å forenkle din flytteprosess ved å oppdatere samtlige av dine kundeforhold om adresseendringen.